19 Haziran 2011 Pazar

Exper Easypad P10AN Tablet PC

Exper Easypad P10AN, NVidia Tegra 2 işlemcisi ve Android 2.2 işletim sistemiyle , son teknoloji ürününde olması gereken tüm özellikleri kullanıcısına sağlayan bir tablet bilgisayar. Easypad P10AN tüm e-posta sağlayıcıları ile birlikte çalışabilirken, büyük ekran klavyesini kullanarak e-postalarınızı kolayca oluşturabilirsiniz. “Multitasking” özelliği ile çoklu kullanıcı ara yüzü uygulamaları arasında hızlı geçiş yapabilmeniz mümkün. 10.1 inch “çoklu dokunmatik” ekranı sayesinde HD çözünürlüklü filmleri izlemeniz veya konsol kalitesinde oyunlar oynamanız için mükemmel bir tercih olacaktır. Dokümanlarınızı dikey veya yatay olarak okuyabilir, web sayfalarını ve fotoğraflarınızı aynı anda iki farklı noktaya dokunarak küçültebilir ya da büyütebilirsiniz. Easypad P10AN, multimedya işlemlerinizde yüksek performans sunarken , android dünyasının sınırsız uygulamaları ile eğlence ve mobiliteyi sizin için birleştiriyor.

Viliv X70 EX Tablet Bilgisayar

Teknik Özellikler
Intel® Atom™ İşlemci Z520 (1.33 GHz)
Windows™ 7 Starter
7” WSVGA (1024 x 600) Dokunmatik Ekran
SSD Disk 32GB
1GB DDR2 SDRAM 533Mhz
WiFi IEEE 802.11b/g Kablosuz Bağlantı
Bluetooth 2.0+EDR
3G Modem ( Opsiyonel )
GPS Alıcısı Sirf Star3
1.3 MP Web Kamera
1 USB Host, 1 USB Link (Veri Aktarımı)
Kart Okuyucu (SDHC), Kulaklık Çıkışı,Stereo Hoparlör Çoklu Arayüz (Kompozit/ Komponent / S-Video)
5.5 Saat Batarya Ömrü (Maks.)
Sanal Ekran Klavyesi
Boyutlar : 210(G) x 117(Y) x 22.5(D)mm
Ağırlık : 660g
Hepsi Bir Arada , Windows™ 7 Tablet PC!


Yeni Viliv X70 1024x600 çözünlürlüğe sahip 7” WSVGA Dokunmatik Ekran, 32 GB. Solid State Hard Disk Sürücü ( SSD) , ve Intel Atom 1.33 GHz işlemci özelliklerini bir arada sunar. Yüksek kapasiteli bataryası sayesinde 5 saati aşkın video oynatabilen yeni X70 EX, hemen kapatma modu Windows 7 uyku moduna geçer ve 5 saniyede tekrar çalışır konuma gelir. 6 Güne varan bekleme süresi ile yeni Viliv X70 EX tüm pc fonksiyonlarını içeren gerçek taşınabilir cihazınız olmaya aday! Viliv X70 EX Tablet PC , 720p HD video oynatımını desteklerken dahili Wifi, Bluetooth , GPS alıcısı ve 3G Modem maksimum kullanılabilirlik sunar.

Yeni geliştirilen kullanıcı arayüzü , özel tasarımlı ekran klavyesi ve özel “Cube UI” ekran arayüzü ile her biri kategoride 36 program tanımlamanızı ve baloncuklara bir parmak dokunuşu uygulamalarınıza ulaşmanızı sağlar.

I-Robot Tablet PC Özellikleri

Google Android KERNEL 2.6.25 versiyon sürümünü kullanan ve 7” hassas dokunmatik ekrana sahip IROBOT Tablet Bilgisayar, CPU olarak RockChip İşlemcisini kullanmaktadır. Bununla beraber 800x480p. Çözünürlüğündeki ekranı yüksek kalitede video izleme olanağı sağlamanın yanı sıra resimleri, dökümanları ve oyunları en canlı haliyle kullanıcıya sunmaktadır. Yine G-Sensör Sayesinde ekran otomatik olarak sağa sola hareket etmesinin yanısıra daha eğlenceli tarafı ise yine bu özellik sayesinde oyunlarda da oyun konsolu görevini görebilmesidir. 1.3 Mp. Kamerası ile fotoğraf yada video kaydı yapabilir, mikrofonu sayesinde ise dilerseniz sesli video özelliği, ortamseslerini kaydetme yada internet üzerinden sesli konuşma imkanı sunmaktadır.

RockChip nedir? Rakiplerinden farklı olarak donmalar yaşatmaz ve kesintisiz, hızlı ve üstün performans ile aynı anda bir çok uygulamayı çalıştırabilir, bununla beraber işlemci ısınması, hız kaybı, internetten kopma, uygulamaların donması gibi sorunlar yaşatmaz.

Android Kernel 2.6.25 Versiyon Nedir? Google’un RockChip işlemcisi için özel olarak üretmiş olduğu Android işletim sistemi yazılımıdır. Kernel versiyonun genel özelliklerinden bahsedersek; Sistemde donma, kasılma, kesilme gibi sorunlar yaşatmaz, aksine uygulamalar arasında hızlı geçişler sağlar. Bunun yanı sıra video film izleme sırasında duraksamalar yapmadan kullanıcıya en üstün performansı sağlar. Dahası Android için geliştirilen yazılımların tamamından yararlanma imkanı sunmaktadır.

Teknik Özellikler
CPU RockChip 600 MHz/500 MHz DSP
RAM 256 MB.
HDD 2 GB. (Dahili)
SD Kart (T-Flash) 1 ile 32 GB. Arası Destekler
İşletim Sistemi Android Kernel 2.6.25
Chip Set RockChip
Ekran 7" LED Full HD Parlak Dokunmatik Ekran
Ses Stereo Hoperlör + Mikrofon + Kulaklık
WiFi WiFi 802.11 b/g
Camera 1.3 Mp
USB 2 Adet
Ölçüler Çap: 190.5 x 118.5 cm. Kalınlık : 14.7 mm
Ağırlık 332 gram
G-Sensör Var
Garanti 24 Ay

Kutu İçeriği: IRobot Tablet PC, Şarz Cihazı, Stereo Kulaklık, Extra Dokunmatik Kalem, 2 Adet USB Dönüştürücü (erkek-Dişi), Proğramlama CD'si, Türkçe kullanım kılavuzu, Video Anlatımlı Görsel Eğitim Seti (Sadece Irobot sahipleri için internet üzerinden izleme ve indirme.)