12 Aralık 2016 Pazartesi

Kaliteli İçerik Nasıl Üretilir

İçerik üretmek için ipuçları, Kaliteli içerik nasıl üretilir? Günümüzde her şeyi kopyalamak ve yapıştırmak çok kolay, içerik üretmek zor iştir. Özellikle başarılı içerik üretmek her editörün harcı değildir. Ürettiğiniz içerik belki size göre çok iyidir, fakat başarı oranı çok düşükse bu hiçbir anlam ifade etmez. Başarınızın göstergelerinden biride içeriklerinizin alınmasıdır aslında, içeriğiniz çok beğenilmiş hatta başkaları tarafından kullanılmaya başlanmış işte bu başarıdır. Çünkü kopyalar asıllarını yüceltir. Peki içerik nedir? TDK içerik için bir şeyin içinde bulunanların bütünü veya sözlü veya yazılı anlatımda verilmek istenen öz olarak tanımlamış.
Kaliteli İçerik Üretmek için Dikkat Edilecek Hususlar
Google arama motoru algoritmasını daha kaliteli hale getirmek için sürekli olarak algoritmasını güncellenmektedir. Google arama motoru her güncellemeye Panda, Penguen, Güvercin, Keseli Sıçan, Sinek Kuşu, Zebra, Oryon, DMCA (Telif hakkı ihlali ) gibi çeşitli isimler vermektedir. Her güncelleme ziyaretçileri daha iyi sonuçlarla buluşturmak içindir. Biz bu güncellemelere değinmeyeceğiz. Hepsinin ortak hedefi olan kaliteli içerik konusuna değinelim. Google kaliteli içeriği nasıl anlıyor? Bu sorunun cevabını Google’nin kendisinden okuyalım;

Devamını Oku http://www.dijitalteknoloji.net/internet/kaliteli-icerik-uretmenin-etkili-yollari.html

11 Aralık 2016 Pazar

Etkili instagram Kampanyası Yapmak

Instagram kampanya fikirleri, instagram’da başarılı olmak için ne yapmalı? İşte bu sorulara cevap arıyorsanız burada ufkunuzu genişletecek, size yardımcı olacak fikirler edinebilirsiniz. Evvela bu işe nasıl başlayacağınıza karar verin, hedef kitlenizi belirleyin ve onlara hitap edebilecek şekilde paylaşımlar yapmaya özen gösterin. Başkalarının yaptığını taklit etmek size her zaman olumlu yansımayabilir. Örneğin anne – bebek ürünleri tanıtan bir sayfanın takipçileriyle spor ürünleri tanıtan bir sayfanın takipçileri aynı paylaşıma farklı tepkiler verebilirler. Rakiplerinizi taklit etmek ise sizin geriden gelmenize neden olduğu gibi takipçilerinizinde pek hoşuna gitmez.