19 Haziran 2011 Pazar

I-Robot Tablet PC Özellikleri

Google Android KERNEL 2.6.25 versiyon sürümünü kullanan ve 7” hassas dokunmatik ekrana sahip IROBOT Tablet Bilgisayar, CPU olarak RockChip İşlemcisini kullanmaktadır. Bununla beraber 800x480p. Çözünürlüğündeki ekranı yüksek kalitede video izleme olanağı sağlamanın yanı sıra resimleri, dökümanları ve oyunları en canlı haliyle kullanıcıya sunmaktadır. Yine G-Sensör Sayesinde ekran otomatik olarak sağa sola hareket etmesinin yanısıra daha eğlenceli tarafı ise yine bu özellik sayesinde oyunlarda da oyun konsolu görevini görebilmesidir. 1.3 Mp. Kamerası ile fotoğraf yada video kaydı yapabilir, mikrofonu sayesinde ise dilerseniz sesli video özelliği, ortamseslerini kaydetme yada internet üzerinden sesli konuşma imkanı sunmaktadır.

RockChip nedir? Rakiplerinden farklı olarak donmalar yaşatmaz ve kesintisiz, hızlı ve üstün performans ile aynı anda bir çok uygulamayı çalıştırabilir, bununla beraber işlemci ısınması, hız kaybı, internetten kopma, uygulamaların donması gibi sorunlar yaşatmaz.

Android Kernel 2.6.25 Versiyon Nedir? Google’un RockChip işlemcisi için özel olarak üretmiş olduğu Android işletim sistemi yazılımıdır. Kernel versiyonun genel özelliklerinden bahsedersek; Sistemde donma, kasılma, kesilme gibi sorunlar yaşatmaz, aksine uygulamalar arasında hızlı geçişler sağlar. Bunun yanı sıra video film izleme sırasında duraksamalar yapmadan kullanıcıya en üstün performansı sağlar. Dahası Android için geliştirilen yazılımların tamamından yararlanma imkanı sunmaktadır.

Teknik Özellikler
CPU RockChip 600 MHz/500 MHz DSP
RAM 256 MB.
HDD 2 GB. (Dahili)
SD Kart (T-Flash) 1 ile 32 GB. Arası Destekler
İşletim Sistemi Android Kernel 2.6.25
Chip Set RockChip
Ekran 7" LED Full HD Parlak Dokunmatik Ekran
Ses Stereo Hoperlör + Mikrofon + Kulaklık
WiFi WiFi 802.11 b/g
Camera 1.3 Mp
USB 2 Adet
Ölçüler Çap: 190.5 x 118.5 cm. Kalınlık : 14.7 mm
Ağırlık 332 gram
G-Sensör Var
Garanti 24 Ay

Kutu İçeriği: IRobot Tablet PC, Şarz Cihazı, Stereo Kulaklık, Extra Dokunmatik Kalem, 2 Adet USB Dönüştürücü (erkek-Dişi), Proğramlama CD'si, Türkçe kullanım kılavuzu, Video Anlatımlı Görsel Eğitim Seti (Sadece Irobot sahipleri için internet üzerinden izleme ve indirme.)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder